1091
Izdevniecība Rīgas Viļņi
Algu grāmatvedis /-e
Izdevniecība Rīgas Viļņi
Izdevniecība Rīgas Viļņi

Algu grāmatvedis /-e

Izdevniecība Rīgas Viļņi

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1500

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Kaļķu iela 15

Darba veids

  • Pilna slodze
  • Elastīgs darba laiks

Prasmes

 Grāmatvedība Precizitāte Augstākā izglītība Jumis Pro

Valodas

  •  Latviešu
Kontaktpersona
Kristīne Marijevska
27035919
Izdevniecība "Rīgas Viļņi" patiešām ir guvusi ievērojamus panākumus savas divdesmit septiņu gadu darbības laikā. Kļūstot par vienu no vadošajām preses izdevniecībām Latvijā un veiksmīgi paplašinot darbību visā Baltijā, tā ir iekarojusi ievērojamu vietu mediju tirgū.Izdevniecības sasniegumi ir iespaidīgi:·       Tā sasniedz katru trešo preses lasītāju Latvijā, kas apliecina tās plašo auditoriju un ietekmi.·       Izdevniecības žurnāli, laikraksti un interneta ziņu portāli ir populāri un pieprasīti, piesaistot katru ceturto interneta lietotāju Latvijā.·       Kopumā tiek izdoti 30 žurnāli un 3 laikraksti; 2 interneta ziņu portāli, kas piedāvā plašu un daudzveidīgu saturu dažādām auditorijām.
Medija "Rīgas Viļņi" panākumi ir balstīti uz nepārtrauktu izaugsmi un attīstību, spēju pielāgoties jaunām tendencēm un piedāvāt kvalitatīvu saturu, kas atbilst lasītāju vajadzībām. Izdevniecība ir ieviesusi nozarē līdz šim nebijušus panākumus, kas apliecina tās vadošo pozīciju un spēju diktēt tendences Baltijas mediju tirgū.
"Rīgas Viļņi" ir ne vien veiksmīga izdevniecība, bet arī nozīmīgs Latvijas kultūras un sabiedrības dzīves dalībnieks. Tā atbalsta dažādus kultūras projektus un pasākumus, kā arī veicina sabiedriski nozīmīgu diskusiju aktualizēšanu.Medija "Rīgas Viļņi" turpmākā izaugsme un attīstība sola vēl jaunus panākumus un pozitīvas pārmaiņas Baltijas mediju telpā.

Uzņēmuma mājaslapahttp://www.rigasvilni.lv

Reģistrācijas numurs40003363975

Tev varētu interesēt arī:

Algu grāmatvedis/-e
Neimane un Zosule SIA
Rīga
€ 1400
Beigu termiņš: 10.05.2024
Algu grāmatvedis/-e
I-Work Group
Rīga
€ 1700 – 2200
Beigu termiņš: 15.05.2024
Grāmatvedis/-e
VLAVI SWE
Rīga
€ 1600 – 2200
Beigu termiņš: 19.05.2024